Justen de WIldt - Nieuws Detail

Lees dit bericht uit de categorie Optredens

Elke donderdag live bij Bolle Jan

Elke donderdagavond vormt het podium van het legendarische Café Bolle Jan het toneel voor Justen de Wildt’s betoverende optreden. Een erfgoed doordrenkt met muzikale geschiedenis, waar ooit de legendarische René Froger zijn eerste akkoorden aansloeg. Te midden van de bruisende sfeer van Amsterdam, wordt Café Bolle Jan niet slechts een café, maar een unieke ervaring.

Het is meer dan alleen een optreden

De stem van Justen zweeft door de ruimte, vermengt zich met de ziel van de locatie en creëert een onvergetelijke ambiance. Het is meer dan alleen een optreden; het is een eerbetoon aan de groten die hier voorbij zijn gekomen en een viering van de hedendaagse muziekscène.

Elke Donderdag zingt Justen de WIldt live in Café Bolle Jan.

Verenigd in muziek, verbindt Café Bolle Jan generaties. Een ontmoetingsplaats waar verleden en heden elkaar omarmen en waar de klanken van Justen’s stem de harten van het publiek raken. Daarom nodigen we jou uit om deel uit te maken van deze bijzondere avonden. Kom en laat je meevoeren door de muziek, zing mee met de bekende hits en creëer nieuwe herinneringen in deze historische omgeving.

Kom je ook naar Café Bolle Jan?

Dus kom langs, nodig je vrienden uit en maak deel uit van de levendige traditie van Café Bolle Jan op elke donderdagavond. Samen maken we nieuwe geschiedenis en ervaren we de magie van muziek op een plek die altijd een bron van inspiratie is geweest. Tot ziens bij Café Bolle Jan!

Deel deze pagina met je vrienden

Ander nieuws van Justen

Nieuws

Wist je dat van Justen de Wildt!

Wist je dat? Muziekreis Turkije 2024 Wist je dat Justen mee gaat op de leukste Muziekreis van het jaar in april? Deze reis zit vol

Justen de Wildt