Justen de WIldt - Nieuws Detail

Lees dit bericht uit de categorie Nieuws

Wist je dat van Justen de Wildt!

Wist je dat?

Muziekreis Turkije 2024

Wist je dat Justen mee gaat op de leukste Muziekreis van het jaar in april? Deze reis zit vol met bekende artiesten en wordt georganiseerd door Lukassen in samenwerking met RadioNL. Helaas is de reis uitverkocht, maar je kunt nog steeds LIVE meekijken via de website van RadioNL!

MPF Borger 25 mei 2024

Wist je dat Justen op 25 mei in het hoofdprogramma van het Mega Piraten Festijn staat in Borger? Optreden voor zo’n 10.000 mensen is toch wel een bijzonder moment!

Muziekfeest op Plein NPO1 / Sterren.nl

Wist je dat Justen nog steeds in de race is om op te treden tijdens het Muziekfeest op het Plein van NPO1/Sterren.nl? Je kunt stemmen via de App van Sterren.nl en na registratie je stem uitbrengen op Justen. We houden je op de hoogte en hebben binnenkort misschien weer jullie hulp nodig!

Achter de schermen..

Wist je dat Justen achter de schermen al weer bezig is met een nieuw nummer in samenwerking met Michael Hartkamp, Quincy Wilson en Jeffrey Heesen? De videoclip wordt in ieder geval lekker zomers! Natuurlijk alles in overleg en in opdracht van Smaragd Music en Lukassen!

Vriend van justen: Smaragd Music

Streams!!!

Wist je dat “Schoonheid” al meer dan 120.000 streams heeft en “Esmeralda” al dik over de 2 MILJOEN streams heeft? Justen is jullie daarvoor enorm dankbaar en hoopt jullie snel weer te zien op een leuk feestje!

Deel deze pagina met je vrienden

Ander nieuws van Justen

Nieuws

Justen de Wildt Mega Piraten Festijn

Arnhem, 16 december 2023 – In een historisch moment betrad Justen de Wildt als allereerste artiest van de avond het podium van het Gelredome tijdens

Justen de Wildt