Justen de WIldt - Nieuws Detail

Lees dit bericht uit de categorie Nieuws

Justen de Wildt Mega Piraten Festijn

Arnhem, 16 december 2023 – In een historisch moment betrad Justen de Wildt als allereerste artiest van de avond het podium van het Gelredome tijdens het Mega Piraten Festijn welke gepresenteerd werd door RadioNL. Een droom die uitkwam voor de getalenteerde zanger, die zijn fans trakteerde op een voorproefje van een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten.

Het Mega Piraten Festijn staat bekend om zijn grootschalige evenementen en trekt duizenden fans van het Nederlandse levenslied. Dit keer was de sfeervolle Gelredome in Arnhem het toneel voor een unieke primeur. Justen de Wildt, wiens populariteit in rap tempo groeit, kreeg de eer om als eerste artiest het podium te betreden.

Het Gelredome trilde op zijn grondvesten toen Justen de Wildt met zijn kenmerkende stemgeluid en charismatische podiumaanwezigheid het publiek in vervoering bracht. Zijn repertoire, bestaande uit 2 van zijn eigen nummers , zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor de fans die naar het Mega Piraten Festijn waren gekomen.

Bekijk hier op Tik Tok zijn eerste optreden op het Mega Piraten Festijn in het Gelredome

“Justen de Wildt heeft een bijzondere connectie met zijn fans, en dat was duidelijk te voelen in de Gelredome vanavond. Het is geweldig om te zien hoe zijn droom werkelijkheid is geworden, en het publiek heeft genoten van een fantastische show”, gonsde het op social media.

Na afloop van zijn optreden bedankte Justen de Wildt zijn fans voor de onvoorwaardelijke steun via diverse kanalen en benadrukte hij de betekenis van deze mijlpaal in zijn carrière. “Dit is een droom die uitkomt, en ik ben ontzettend dankbaar voor de kans om als eerste artiest hier te staan. Samen met mijn fans hebben we iets bijzonders gecreëerd, en ik kijk uit naar wat de toekomst brengt.”

Bekijk hier op Facebook de dankbaarheid van Justen voor deze mijlpaal in zijn carrière.

Met het succes van zijn optreden tijdens het Mega Piraten Festijn in het Gelredome lijkt Justen de Wildt definitief zijn plek te hebben veroverd in de Nederlandse muziekscene. De fans kijken reikhalzend uit naar wat de getalenteerde zanger nog meer in petto heeft voor de toekomst.

Dromen komen uit!

2023 heeft laten zien dat alles mogelijk is! Dankzij de inzet van de familie Lukassen en Smaragd Music gaan deuren open, welke voor Justen de afgelopen jaren gesloten leken te zijn. Er is Justen toegefluisterd dat dit optreden pas een beginnetje was van wat nog komen gaat! Wij kijken nu al uit naar de line up van 2024 van deze Mega mooie evenementen!


Deel deze pagina met je vrienden

Ander nieuws van Justen

Nieuws

Wist je dat van Justen de Wildt!

Wist je dat? Muziekreis Turkije 2024 Wist je dat Justen mee gaat op de leukste Muziekreis van het jaar in april? Deze reis zit vol

Justen de Wildt