Justen de WIldt - Nieuws Detail

Lees dit bericht uit de categorie Nieuws

Renzo van de Kooij: passie, begrip en synergie.

In een tijd waarin de wereld worstelde met de gevolgen van de coronapandemie, ontstond er een buitengewone samenwerking die uitgroeide tot een onbreekbare band. Renzo van de Kooij, de begaafde geluidsman van Expressive Audio Rental, heeft een opmerkelijke reis afgelegd om de vaste geluidsman te worden voor niemand minder dan Justen de Wildt, de jongste van de broertjes van de Wildt Events.

De Klik

Het verhaal begon met een digitaal feest dat Justen de Wildt organiseerde tijdens de sombere lockdowndagen. In een tijd waarin fysieke bijeenkomsten schaars waren, bracht dit online evenement mensen virtueel samen. Het was hier dat de paden van Justen, Sven en Renzo elkaar voor het eerst kruisten.

“Er was onmiddellijk een klik tussen ons,” vertelt Renzo met een glimlach. “We deelden niet alleen dezelfde passie voor geluid en licht, maar we begrepen elkaar met één blik.”

Die unieke klik leidde tot een onvergetelijke kans voor Renzo, die op dat moment zijn vaardigheden als geluidsman wilde perfectioneren. Justen bood hem de gelegenheid om “mee te lopen”, en al snel groeide de vriendschap tussen hen.

“We hebben een onuitgesproken band,” zegt Justen. “Met slechts één blik weten we wat we aan elkaar hebben. Het is een zeldzame en onschatbare samenwerking.”

Samenwerking tussen de Wildt Events en Expressive Audio Rental

Deze samenwerking heeft Renzo de kans gegeven om zijn talenten volledig te ontplooien. Hij is nu de vaste geluidsman voor de Wildt Events en Expressive Audio Rental, en staat altijd klaar om elk evenement naar een hoger niveau te tillen, zowel op het gebied van geluid als licht.

Renzo’s magische aanraking met geluid en licht heeft niet alleen de evenementen van de broertjes De Wildt getransformeerd, maar heeft ook hun vriendschap verdiept. Samen hebben ze bewezen dat er achter geluid- en lichttechnologie meer schuilt dan alleen apparatuur; het draait om passie, begrip en synergie.

Renzo van de Kooij staat altijd klaar, op elk moment, om de Wildt Events te ondersteunen. Hun samenwerking blijft groeien en bloeien, en samen blijven ze Nederland betoveren met hun buitengewone evenementen! De toekomst belooft alleen maar meer succes voor dit dynamische team, waarvan de vriendschap sterker is dan ooit tevoren.

Expressive Audio Rental


Natuurlijk heeft Expressive Audio Rental nog veel meer te bieden maar daarvoor zult u dan ook echt zelf een kijkje op hun site moeten nemen!

Professionaliteit gegarandeerd!

Deel deze pagina met je vrienden

Ander nieuws van Justen

Nieuws

Wist je dat van Justen de Wildt!

Wist je dat? Muziekreis Turkije 2024 Wist je dat Justen mee gaat op de leukste Muziekreis van het jaar in april? Deze reis zit vol

Nieuws

Justen de Wildt Mega Piraten Festijn

Arnhem, 16 december 2023 – In een historisch moment betrad Justen de Wildt als allereerste artiest van de avond het podium van het Gelredome tijdens

Justen de Wildt