Justen de WIldt - Nieuws Detail

Lees dit bericht uit de categorie Nieuws

Justen de Wildt tekent bij Smaragd Music!

Vriend van justen: Smaragd Music

Justen de Wildt heeft weer een grote stap gezet in zijn carrière, want vanaf nu gaat hij in samenwerking met Robby Langendorff van Smaragd Music en zijn team nieuwe singels uitbrengen!

De tijd is daar…

Tekenen bij een platenlabel zoals Smaragd Music doe je niet zo maar.. Maar na wat gesprekjes met zijn broer geven Justen en Sven het stuur dan nu ook echt uit handen! De tijd is rijp! Justen en Sven hebben tot op heden veel in eigen beheer gedaan. Foutjes gemaakt maar ook veel mogen leren! Samen vormden zij 1 team met maar 1 doel! Zij hebben veel kennis opgedaan bij Roy Otters, Martin Sterken, Sonic Solition, Quincy Wilson en nog vele anderen! Justen is iedereen dan ook heel dankbaar dat zij hem hebben kunnen helpen om dit punt in zijn carrière te mogen bereiken.

v.l.n.r.: Levi Verriet, Sven de Wildt, Justen de Wildt, Robby Langendorff, Ralf Verriet en Michael Hartkamp

De volgende stap..

Justen de Wildt kondigt nu dan ook echt met heel veel trots de volgende stap in zijn carrière aan. Al sinds zijn negende levensjaar is de zanger actief in de muziekwereld en heeft hij zich de afgelopen jaren gestaag een weg gebaand naar succes.

In het afgelopen jaar kreeg zijn carrière een boost met de release van zijn single ‘Esmeralda’. Inmiddels is de plaat met inmiddels bijna 2 miljoen streams, op menig feestje niet meer weg te denken en wordt deze volop gedraaid. Het is daarmee hard op weg om een onvervalste feesthit in heel het land te worden. En dit is niet alleen bij het publiek onopgemerkt gebleven en heeft geresulteerd in een samenwerking met het label Smaragd Music en boekingskantoor Lukassen. Team Justen de Wildt bestaat nu dus uit veel meer personen met nog veel meer ervaring in de wereld van artiesten!

“Ik ben ontzettend blij en trots op deze nieuwe stap in mijn carrière. Ik werk al heel wat jaren met heel veel plezier en passie aan muziek en ben nog lang niet klaar! Ik hoop hiermee weer een stap omhoog te maken en dat heel Nederland binnenkort mijn liedjes kan meezingen”. Aldus een zeer gemotiveerde Justen.

Deel deze pagina met je vrienden

Ander nieuws van Justen

Nieuws

Wist je dat van Justen de Wildt!

Wist je dat? Muziekreis Turkije 2024 Wist je dat Justen mee gaat op de leukste Muziekreis van het jaar in april? Deze reis zit vol

Justen de Wildt