Justen de WIldt - Nieuws Detail

Lees dit bericht uit de categorie Nieuws

Justen de Wildt en Lukassen gaan samenwerken!

Justen de Wildt heeft een grote stap gezet in zijn carrière, want vanaf nu is hij exclusief te boeken via Lukassen Entertainment. Met zorgvuldige overwegingen heeft hij deze grote stap gezet in zijn carrière. En hoopt met deze samenwerking zijn muzikale droom verder te ontwikkelen.

Sven en Justen de Wildt

Justen de Wildt en Lukassen gaan samenwerken!

Justen de Wildt is zonder twijfel een opkomend talent in de Nederlandstalige muziekwereld. Zijn vastberadenheid, artistieke groei en samenwerking met zijn toegewijde broer Sven hebben hem in staat gesteld om te schitteren als zanger en evenementenplanner. Met een rijk repertoire en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, belooft Justen de Wildt een blijvende indruk achter te laten op de muziekscene en daarbuiten. Justen is pas 19 jaar, maar met zo’n volwassen stem heeft hij nog een veelbelovende toekomst voor zich!

Als je op zoek bent naar een Nederlandstalige zanger, is Justen de Wildt een goede, leuke, jonge en betaalbare keuze. Hij vult zijn optredens geheel naar wens in, of je nu levensliedjes, uptempo nummers, feestmuziek of de laatste Hollandse hits wilt horen. Zijn eigen repertoire begint ook serieuze vormen aan te nemen. Zo is “Esmeralda” een echte kroeghit. Zijn nummer “Voorlopig” is ook een heerlijke feelgood plaat welke goed wordt opgepakt door de Nederlandstalige radiostations. 

Dus…. wilt u Justen de Wildt boeken voor uw evenement?

Neem dan contact op met Lukassen en maak van uw evenement een gegarandeerd succes!

Deel deze pagina met je vrienden

Ander nieuws van Justen

Nieuws

Justen de Wildt Mega Piraten Festijn

Arnhem, 16 december 2023 – In een historisch moment betrad Justen de Wildt als allereerste artiest van de avond het podium van het Gelredome tijdens

Nieuws

de Koos Alberts Awards live op RadioNL

Het Nederlandstalige repertoire krijgt zijn glans weer terug met de grandioze terugkeer van de Koos Alberts Awards! Na een aantal jaar afwezigheid, voelen we de

Justen de Wildt